phone+32 9 210 84 70

Over ons

SiteHosting bvba is een middelgroot hostingbedrijf uit België. Opgericht in 2001 verzorgen wij reeds meer dan 10 jaar de hosting van duizenden kleine, middelgrote en grote bedrijven. Wij leveren binnen het hosting segement zo goed als alle beschikbare diensten, waarbij de nadruk ligt op een goede dienstverlening en een goede ondersteuning naar onze klanten toe. SiteHosting is (nog steeds) voor 100% in handen van de oprichters en doet geen beroep op extern kapitaal. Wij hebben evenmin schulden en groeien uitsluitend met eigen kapitaal. Sinds onze oprichting hebben wij ieder boekjaar een constante groei gekend, ook tijdens de zogenaamde crisisjaren 2009-2011.Bedrijfsgeschiedenis

SiteHosting werd in 2001 opgericht door Sven De Troch, Lieven De Wintere en Peter Gheeraert. Door een reeks van zakelijke beslissingen en een duidelijk zicht op de markt is SiteHosting ondertussen een belangrijke speler in de hosting markt geworden. Alle SiteHosting servers zijn volledig eigendom van het bedrijf en gevestigd in een state-of-the-art datacenter van klasse-A in de buurt van Gent (op ongeveer 15 minuten van onze kantoren), met stand-by machines in een onafhankelijk klasse-A datacenter te Brussel.


SiteHosting gedijt in een moeilijke sector door zichzelf voortdurend te (her)uitvinden. Dankzij een duidelijke business inzicht blijven wij als bedrijf, meestal een stap voor op de concurrentie. Dat is de reden waarom heel wat (kleine en grote) bedrijven gekozen hebben voor SiteHosting. SiteHosting medewerkers zijn trots op het aanbieden van 24 uur ondersteuning per dag voor klanten met een specifieke SLA.


SiteHosting biedt kosten-efficiënte en veelzijdige server-en webhosting. Het SiteHosting businessmodel voorziet uitdrukkelijk in een dienstverlening aan kleine en middelgrote ondernemingen, waardoor deze e-commerce of andere online activiteiten kunnen doen terwijl de klant zichzelf kan richten op zijn kernactiviteiten.Mission Statement

Sinds onze introductie in de (web)hosting markt op 15 december 2000, hebben wij steeds een aantal principes gehanteerd en bewaakt binnen ons bedrijf.
Deze kunnen het best worden omschreven binnen drie deelgebieden:


Focus
SiteHosting biedt schaalbare internet hosting oplossingen aan honderden organisaties wereldwijd via onze superieure producten en dit alles wordt ondersteund door een zeer responsieve helpdesk.
U krijgt bij ons een medewerker aan de lijn die zo goed als altijd uw probleem onmiddellijk, aan de telefoon, kan oplossen. Niet zoals bij veel andere hostingbedrijven, enkel het opnemen van uw vraag om dan intern door te spelen.
We zien ons klantenaantal gestaag groeien, wij zien dit als onze beloning voor de kwaliteit van dienstverlening en de betrouwbaarheid van onze hostingdiensten.
Onze focus is steeds gericht op ons meest waardevolle bezit: onze klanten.


Streven naar constante kwaliteit
Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te houden over de door ons geleverde diensten. Onze toewijding en het voortdurend toevoegen van nieuwe producten, wanneer hosting technologieën evolueren, is een belangrijke deel van onze missie. Onze inzet richt zich op de kwaliteit van dienstverlening, de betrouwbaarheid van deze diensten en de ondersteuning van onze klanten.


Betrouwbaarheid
Met ons cross-country-netwerk, peering-relaties, superieure netwerk-en server-technologieën en uiteraard vakkennis, denken we de meeste van onze concullega's te overtreffen op vlak van kwaliteit van onze dienstverlening, de productlijnen en de ondersteunende diensten. Onze toewijding en betrouwbaarheid blijkt uit het investeren in uitsluitend kwaliteitsmateriaal, zowel in hard- als software.
Ons motto van "betrouwbaarheid voor de winstgevendheid" staat centraal en daarom ook worden we beschouwd als één van de meest betrouwbare (web)hosting bedrijven in België. Wij streven ernaar om een correcte prijs te vragen voor een correcte dienst, wij braderen niet zoals sommige andere hostingbedrijven omdat wij weten dat dit ten koste van de kwaliteit gaat.


Als potentiële klant, raden wij u aan alle voordelen van SiteHosting te vergelijken met andere hosting bedrijven. U zal zien waarom duizenden bestaande en tientallen nieuwe klanten per maand (blijven) kiezen voor SiteHosting.
Wat ons onderscheidt van de concurrentie is ons streven naar continue klanten tevredenheid, dit door een constante kwaliteit af te leveren, zowel op technisch als op menselijk vlak. Ons primaire doel is om onze klanten te helpen met de internet diensten die zij nodig hebben om succesvol online te zijn. Als onze klanten 'online' succesvol zijn met hun bedrijf, dan zullen wij daar ook de vruchten van dragen.SLA

De mogelijkheid om complexe IT-hosting-omgevingen te beheren is cruciaal voor het succes van ons bedrijf en van het bedrijf van onze klanten. De constante veranderingen en het steeds belangrijker worden van het internet van vandaag, houdt een grote uitdaging in naar de prestaties en beschikbaarheid van netwerken, systemen en applicaties. Om ons te engageren naar aan onze virtuele-,dedicated of colocated hosting klanten, voorziet SiteHosting in een duidelijke, verstaanbare en geschreven Service Level Agreement (sla).Referenties

Wij kunnen potentiële klanten interessante referenties aanbieden, meestal zelfs binnen hetzelfde vakgebied als dit van de potentiële klant.
Contacteer ons gerust met uw specifieke vragen, wij zullen u dan zeker enkele referenties doorgeven die beantwoorden aan uw noden.


Kwaliteit primeert!

SiteHosting levert kwalitatieve hostingdiensten sedert 2001. Wij weten dus als geen ander dat websites, servers en online applicaties steeds belangrijker worden in onze maatschappij.

Voor de opbouw van onze infrastructuur gebruiken wij enkel kwaliteitsvolle A-merken. Naast het inzetten van kwalitatief materiaal, besteden wij ook veel aandacht aan ondersteuning van onze klanten. Dit door een gebruiksvriendelijke website en onze online ondersteuning (tickets en faq). Wij zijn eveneens tijdens de kantooruren steeds bereikbaar via telefoon. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die u direct kan verder helpen. Probeer ons uit!

Is uw domeinnaam nog vrij?

In onderstaande balk kan u testen of uw domeinnaam nog vrij is en nadien eventueel uw bestelling starten. Enkel de meest gevraagde domeinextenties zijn doorzoekbaar, voor andere extenties, gelieve ons te contacteren.

.

Mailing list

Ontvang onze promoties, kortingcodes en gegevens over geplande werken.