phone+32 9 210 84 70

Dienst op bestelling

SiteHosting Standaard diensten zijn voorzien van de prijs op onze website. Voor de dienst die u selecteerde zijn geen 'standaard' prijzen beschikbaar, deze diensten worden namelijk op maat van de klant samengesteld.
U betaalt dan enkel hetgeen u nodig heeft en niet voor diensten dewelke binnen vooraf samengestelde pakketten zouden zijn voorzien.

Indien u een concrete prijsopgave of offerte wenst voor deze dienst, aarzel niet ons te contacteren. Dit kan via info@sitehosting.be of telefonisch op 09/210.84.70

Kwaliteit primeert!

SiteHosting levert kwalitatieve hostingdiensten sedert 2001. Wij weten dus als geen ander dat websites, servers en online applicaties steeds belangrijker worden in onze maatschappij.

Voor de opbouw van onze infrastructuur gebruiken wij enkel kwaliteitsvolle A-merken. Naast het inzetten van kwalitatief materiaal, besteden wij ook veel aandacht aan ondersteuning van onze klanten. Dit door een gebruiksvriendelijke website en onze online ondersteuning (tickets en faq). Wij zijn eveneens tijdens de kantooruren steeds bereikbaar via telefoon. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die u direct kan verder helpen. Probeer ons uit!

Is uw domeinnaam nog vrij?

In onderstaande balk kan u testen of uw domeinnaam nog vrij is en nadien eventueel uw bestelling starten. Enkel de meest gevraagde domeinextenties zijn doorzoekbaar, voor andere extenties, gelieve ons te contacteren.

.

Mailing list

Ontvang onze promoties, kortingcodes en gegevens over geplande werken.