phone+32 9 210 84 70

FAQ

Zoeken

Ik ben een Globalserve klant, wat betekent de overname door SiteHosting concreet voor mij?

Wij zijn verheugd u in kennis te kunnen stellen van de overname van de hosting activiteiten van Globalserve door SiteHosting per 1 september 2013.
Namens SiteHosting wil ik u dan ook van harte verwelkomen binnen onze groep van klanten.

Wat verandert er concreet voor u naar aanleiding van deze overname?

– Alle diensten worden zonder wijzigingen verdergezet, u kan dus blijven gebruik maken van uw bestaande diensten aan de afgesproken prijzen met Globalserve. U zal vanaf heden de facturen voor de Globalserve diensten ontvangen op ons briefpapier. U kan deze zoals voorheen betalen via overschrijving of via kredietkaart.

- IP adressen, servers en andere apparatuur werden overgenomen van Globalserve, waardoor er niet direct (technisch) iets zal wijzigen voor u. Mochten wij de komende maanden enkele technische ingrepen moeten uitvoeren om de integratie van de Globalserve klanten naar ons klantenbestand mogelijk te maken, dan zullen wij uiteraard alle klanten (geruime tijd) vooraf inlichten.

– U kan vanaf heden terecht op deze website om uw klantgegevens na te kijken, te wijzigen, om eventuele extra diensten te bestellen, om de status van uw facturen te bekijken, om ondersteuning aan te vragen e.d. meer.
Om in te loggen op onze website heeft u uw nieuw klantnummer nodig, dit heeft u ontvangen (per brief) en kan u uiteraard ook nog steeds opvragen via telefoon. Uw wachtwoord voor onze website vraagt u op door 'wachtwoord vergeten' aan te klikken op onze site rechtsboven en uw nieuwe klantnummer in te voeren. U krijgt dan een mailtje op het bij ons gekende mailadres met uw wachtwoord.

- Het beheer van uw website (indien u gebruik maakte van het controlepaneel Plesk in het verleden) kan u nog steeds op dezelfde manier uitvoeren via volgend adres: https://www.uwdomeinnaam.be:8443 (let op, vergeet de "S" in "https" niet) met uw Globalserve gebruikersnaam en bijhorend wachtwoord.


Kwaliteit primeert!

SiteHosting levert kwalitatieve hostingdiensten sedert 2001. Wij weten dus als geen ander dat websites, servers en online applicaties steeds belangrijker worden in onze maatschappij.

Voor de opbouw van onze infrastructuur gebruiken wij enkel kwaliteitsvolle A-merken. Naast het inzetten van kwalitatief materiaal, besteden wij ook veel aandacht aan ondersteuning van onze klanten. Dit door een gebruiksvriendelijke website en onze online ondersteuning (tickets en faq). Wij zijn eveneens tijdens de kantooruren steeds bereikbaar via telefoon. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die u direct kan verder helpen. Probeer ons uit!

Is uw domeinnaam nog vrij?

In onderstaande balk kan u testen of uw domeinnaam nog vrij is en nadien eventueel uw bestelling starten. Enkel de meest gevraagde domeinextenties zijn doorzoekbaar, voor andere extenties, gelieve ons te contacteren.

.

Mailing list

Ontvang onze promoties, kortingcodes en gegevens over geplande werken.