phone+32 9 210 84 70

FAQ

Zoeken

Waar kan ik de Webbackup bestanden downloaden?

Op deze pagina kan u steeds de meest recente versies van de Webbackup bestanden downloaden.
Deze zijn beschikbaar voor de meeste besturingssystemen.

De meest recente accounts bevinden zich op een webbackup-server met versie 7, deze klanten kunnen de client downloaden door op het icoontje rechts boven te klikken op de volgende site: https://backup07.webbackup.be

Andere bestaande klanten vinden hieronder de informatie:

De huidige versie van de software is: 6.21.2.0 (december 2014)
Wij raden al onze klanten aan om steeds te upgraden naar de laatste versie van de software. Een nieuwe versie brengt meestal heel wat verbetering aan.

- De laatste versie voor MS Windows 32 en 64-bit (2000, XP, 2003, 2008, Vista, Windows7, Windows8): download hier
- De laatste versie voor Mac OS X: download hier
- De laatste versie voor Linux, Solaris, AIX, HP-UX, FreeBSD, SCO Unix: download hier

Onderstaande besturingssystemen (zie bijlagen) worden niet meer ondersteund, maar u kan de bestanden nog downloaden indien nodig:
- De laatste versie voor Novell Netware 5.1 (of hoger): bestandsnaam obm-netware.zip
- De laatste versie voor MS Windows (95, 98, ME, NT): bestandsnaam obm-win-jvm14x32.exe

Indien u problemen heeft met bepaalde functies van Webb@ckup, gelieve eerst de laatste versie van de software (zie boven) te installeren alvorens beroep te doen op ondersteuning.

Indien u om de één of andere reden een oudere versie van de software nodig heeft, gelieve een ticket aan te maken met vermelding van het gewenste versienummer en het besturingssysteem.

Bijlagen:


Kwaliteit primeert!

SiteHosting levert kwalitatieve hostingdiensten sedert 2001. Wij weten dus als geen ander dat websites, servers en online applicaties steeds belangrijker worden in onze maatschappij.

Voor de opbouw van onze infrastructuur gebruiken wij enkel kwaliteitsvolle A-merken. Naast het inzetten van kwalitatief materiaal, besteden wij ook veel aandacht aan ondersteuning van onze klanten. Dit door een gebruiksvriendelijke website en onze online ondersteuning (tickets en faq). Wij zijn eveneens tijdens de kantooruren steeds bereikbaar via telefoon. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die u direct kan verder helpen. Probeer ons uit!

Is uw domeinnaam nog vrij?

In onderstaande balk kan u testen of uw domeinnaam nog vrij is en nadien eventueel uw bestelling starten. Enkel de meest gevraagde domeinextenties zijn doorzoekbaar, voor andere extenties, gelieve ons te contacteren.

.

Mailing list

Ontvang onze promoties, kortingcodes en gegevens over geplande werken.