phone+32 9 210 84 70

Nieuwsoverzicht

Registratie .EU domeinnamen tijdelijk aan 66% korting! (12-01-2017)

Registratie .EU domeinnamen tijdelijk aan 66% korting!

Tot eind april bieden wij u 66% korting aan op de registratie van .EU domeinnamen voor de periode van één jaar. U betaalt m.a.w. slechts ca. 4 euro excl. btw voor uw .EU registratie!

De couponcode kan worden ingegeven op het einde van uw bestelling en wordt onmiddellijk in mindering gebracht. U gebruikt hiervoor couponcode A5L4BHQU
Deze promotie is geldig voor de registratie van nieuwe domeinnamen, de transfer en de trade van domeinnamen en dit voor zowel nieuwe als bestaande klanten.Kwaliteit primeert!

SiteHosting levert kwalitatieve hostingdiensten sedert 2001. Wij weten dus als geen ander dat websites, servers en online applicaties steeds belangrijker worden in onze maatschappij.

Voor de opbouw van onze infrastructuur gebruiken wij enkel kwaliteitsvolle A-merken. Naast het inzetten van kwalitatief materiaal, besteden wij ook veel aandacht aan ondersteuning van onze klanten. Dit door een gebruiksvriendelijke website en onze online ondersteuning (tickets en faq). Wij zijn eveneens tijdens de kantooruren steeds bereikbaar via telefoon. U krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die u direct kan verder helpen. Probeer ons uit!

Is uw domeinnaam nog vrij?

In onderstaande balk kan u testen of uw domeinnaam nog vrij is en nadien eventueel uw bestelling starten. Enkel de meest gevraagde domeinextenties zijn doorzoekbaar, voor andere extenties, gelieve ons te contacteren.

.

Mailing list

Ontvang onze promoties, kortingcodes en gegevens over geplande werken.